Spletna trgovina 3Vitana je zasnovana kot edukativno in projektno usmerjena ponudba predvsem ekoloških izdelkov z namenom ohranjanja in izboljšanja kvalitete življenja vsakega posameznika. Ideja za spletno trgovino je nastala iz potrebe po zagotovitvi dostopnosti ekoloških izdelkov širši javnosti. Tudi tistim, ki zaradi finančnih omejitev ne zmorejo, pa bi želeli, v svojo prehrano vključiti izdelke ekološkega ali domačega izvora.

Trgovina ni profitno naravnana in v nobenem primeru ne promovira potrošništva. Z nakupi v naši trgovini podpirate skupinska naročanja, ozaveščeno in kvalitetno prehranjevanje ter vzajemno sodelovanje vseh vključenih v njo. Del prihodka od prodaje pa kot donacijo v naravi namenite pomoči potrebnim.

Dobrodošli!
Izjava o omejitvi odgovornosti

Edini namen vse vsebine, podatkov in informacij objavljenih na portalu 3Vitana – Center za celosten razvoj je zagotoviti informacije o tradiciji ajurvede. Te informacije niso namenjene za uporabo pri diagnostiki, tretmajih, zdravljenju ali preprečevanju bolezni. Če imate resne akutne ali kronične zdravstvene težave, se posvetujte z usposobljenim zdravstvenim delavcem. Preden vzamete zelišča ali uporabite eterična olja ob nosečnosti ali dojenju, se posvetujte s svojim zdravnikom.

Hvala!
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?