3VITANA – je zasebni neprofitni zavod, ki je rezultat dolgoletnega pridobivanja izkušenj na različnih področjih, od socialnega in pedagoškega dela, ekonomije in poslovnih ved do joge in ajurvede ter različnih telesno in čuječnostno orientiranih psihoterapevtskih in svetovalnih pristopov. V centru delimo naše izkušnje v obliki individualnega in skupinskega terapevtsko-svetovalnega ter izobraževalnega in raziskovalnega dela. Delujemo tudi kot skupnostni center, kjer sooblikujemo dejavnosti na podlagi interesov in potreb skupnosti. Del naših dejavnosti poteka pod okriljem Slovenske mreže prostovoljskih organizacij in drugih humanitarnih pobud.

Kdo dejansko smo?

Smo posameznice in posamezniki, ki želimo soustvarjati bolj zdrav, sočuten, harmoničen, miroljuben in pravičen svet.
Biljana Dušić
Zdravnica splošne medicine in svetovalka ajurvedske medicine ter učiteljica ajurvede, ezoterične znanosti in psihologije, joge ter Chen taijiquan-a vodi v centru Šolo ajurvede in Šolo za kultivacijo uma – Savitr v kateri človek postopoma hodi po poti vse globljega zavedanja narave, zakonitosti in potencialov lastnega uma. 
Metka Kuhar
Dela kot profesorica in raziskovalka na področju psihologije medosebnega komuniciranja in participativnih procesov ter metod dela z mladimi na Univerzi v Ljubljani. Od enajstega leta se ukvarja z jogo in je certificirana jogijska učiteljica. Po izkušnjah iz različnih pristopov se je v zadnjih letih osredotočila na poglobljeno spoznavanje in izvajanje Kraniosakralne resonance, Somatskega doživljanja (delo s šok travmami) in Nevroafektivnega regulacijskega modela (delo z razvojnimi travmami). Pomenljiv pečat njenemu delu dajejo tudi izkušnje s področij nenasilnega/sočutnega komuniciranja, postavitev, partnerske terapije po pristopu Learning love in tuina masaže.
Tatjana Tomažin Dakić
Ekonomistka, ki znanja in izkušnje s področja psihosinteze in "life coachinga", joge in ajurvede ter prostovoljstva združuje s poslovnim svetom. V centru skrbi za kakovostno poslovanje, vodi individualna ter skupinska svetovanja po pristopih psihosinteze in life coachinga, s procesom akcijskega raziskovanja ter uporabe duhovnega kapitala podjetij pomaga le-tem pri reševanju njihove problematike. Izvaja tudi delavnice kuhanja po načelih ajurvede in kot prostovoljka deluje v Dnevnem centru aktivnosti za starejše na Tržaški cesti v Ljubljani.
Aleš Tomažin
Ljubitelj gora in teka ter učenec Chen taijiquan-a, finančni matematik, mednarodni predavatelj ter višji predavatelj matematike, deli znanje in izkušnje na predavanjih s katerimi skuša na poljuden in preprost način predstaviti in obrazložiti uporabnost (finančne) matematike v vsakdanjih življenjskih situacijah. Predavanja, ki jih izvaja so namenjena širši javnosti.
Tjaša Slana
Svojo kreativno in raziskovalno žilico izraža s pripravo slastnih, barvitih in seveda zdravih presnih veganskih obrokov. S PRESNETO DOBRIMI presnimi veganskimi jedmi navdušuje tako presnojedce, kot tudi tiste, ki tu in tam posežejo po presnih veganskih dobrotah. Poleg delavnic priprave presnih sladic in ostalih presnih jedi, na katerih se poučimo o presnojedstvu po načelu 80/10/10, nudi tudi svetovanja o nizko- maščobnem presnem veganskem prehranjevanju ter pripravlja kosila ali večerje za zaključene družbe.

Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?