3VITANA – je zasebni neprofitni zavod, ki je rezultat dolgoletnega pridobivanja izkušenj na različnih področjih, od socialnega in pedagoškega dela, ekonomije in poslovnih ved do joge in ajurvede ter različnih telesno in čuječnostno orientiranih psihoterapevtskih in svetovalnih pristopov. V centru delimo naše izkušnje v obliki individualnega in skupinskega terapevtsko-svetovalnega ter izobraževalnega in raziskovalnega dela. Delujemo tudi kot skupnostni center, kjer sooblikujemo dejavnosti na podlagi interesov in potreb skupnosti. Del naših dejavnosti poteka pod okriljem Slovenske mreže prostovoljskih organizacij in drugih humanitarnih pobud.

Kdo smo?

Smo posameznice in posamezniki, ki želimo soustvarjati bolj zdrav, sočuten, harmoničen, miroljuben in pravičen svet.
Biljana Dušić
Dr. med in svetovalka na področju ajurvede ter učiteljica ajurvede, ezoterične znanosti in psihologije, joge ter Chen taijiquan-a vodi v centru Šolo ajurvede in Šolo za kultivacijo uma – Savitr v kateri človek postopoma hodi po poti vse globljega zavedanja narave, zakonitosti in potencialov lastnega uma. 
Tatjana Tomažin Dakić
Magistrica poslovnih ved, študentka na Institute of Psychosynthesis, ki znanja in izkušnje s področja psihosinteze in "life coachinga", joge in ajurvede ter prostovoljstva združuje s poslovnim svetom. V centru skrbi za kakovostno poslovanje, vodi individualna ter skupinska svetovanja po pristopih psihosinteze in life coachinga, s procesom akcijskega raziskovanja ter uporabe duhovnega kapitala podjetij pomaga le-tem pri reševanju njihove problematike. Izvaja tudi delavnice kuhanja po načelih ajurvede, kot prostovoljka deluje v Dnevnem centru aktivnosti za starejše na Tržaški cesti v Ljubljani ter se poglablja v vsebine Ruskega kozmizma, ezoterike, teozofije ipd.
Aleš Tomažin
Ljubitelj gora in teka ter učenec Chen taijiquan-a, finančni matematik, mednarodni predavatelj ter višji predavatelj matematike, deli znanje in izkušnje na predavanjih s katerimi skuša na poljuden in preprost način predstaviti in obrazložiti uporabnost (finančne) matematike v vsakdanjih življenjskih situacijah. Predavanja, ki jih izvaja so namenjena širši javnosti.
Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?