Opozorilo

V zasebnem neprofitnem zavodu 3VITANA – Center za celosten razvoj izvajamo različna predavanja, izobraževanja in svetovanja na osnovi znanja in izkušenj pridobljenih tekom izobraževanj na različnih izobraževalnih ustanovah, pri različnih strokovnjakih in avtorjih ter v okviru različnih programov s področja socialnega in pedagoškega dela, ekonomije, poslovnih ved, ajurvede, psihosinteze, coachinga, govorništva, gostinstva… Pridobljeno znanje in izkušnje želimo deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega in celostnega razumevanja življenjskih situacij. Dejavnosti centra so alternativne oblike pomoči in ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega zdravljenja. V primeru kakršne koli zdravstvene težave ali jemanja zdravil, se prej posvetujte s svojim zdravnikom. Za obisk svetovanja ali izobraževanja v okviru naše ponudbe posameznik v celoti prevzema odgovornost. S prijavo in udeležbo na naše izobraževalne in svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo.

Avtorske pravice in pogoji uporabe

Vsebina, objavljena na spletnih straneh www.3vitana.si, je last zasebnega neprofitnega zavoda 3VITANA – Center za celosten razvoj. Uporablja se lahko le v nekomercialne namene, kjer pa mora ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah. Brez pisnega dovoljenja jo je prepovedano prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati. Zavod 3VITANA – Center za celosten razvoj si pridržuje pravico do sprememb vsebine. Zavod 3VITANA – Center za celosten razvoj se na vse načine trudi zagotoviti najbolj točne in najnovejše podatke na teh spletnih straneh, vendar za njihovo točnost, celovitost, kot tudi za škodo, ki bi izhajala iz tega, ne prevzema nikakršne odgovornosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zavod 3VITANA – Center za celosten razvoj ne prevzema nobene odgovornosti za občasno nedelovanje spletne strani, kakor tudi ne za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh spletnih strani. Zavod 3VITANA – Center za celosten razvoj si pridržuje pravico, da uporabnike napoti na druge strani svetovnega spleta in ne prevzema nikakršne odgovornosti za njihovo vsebino, kakor tudi ne za morebitne viruse, ki bi se k uporabnikom prenesli s teh strani. Zavod 3VITANA – Center za celosten razvoj in druga pravna ali fizična oseba, ki so sodelovale pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarjajo za škodo, ki bi izhajala iz dostopnosti, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Spoštovanje zasebnosti


Zavod 3VITANA – Center za celosten razvoj spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema v sklopu strani www.3vitana.si skrbno varoval in jih brez vaše privolitve ne bo posredoval tretjim osebam oziroma jih uporabil v druge namene. V ta namen Zavod 3VITANA – Center za celosten razvoj uporablja stroge varnostne ukrepe ter ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih zbira. Navkljub vsem zaščitnim ukrepom je internet nepredvidljiv medij, zato zavod 3VITANA – Center za celosten razvoj ne more povsem izključiti morebitne zlorabe podatkov. Ker obstajajo v spletnem informacijskem sistemu www.3vitana.si določene povezave na druge, zunanje spletne strani, zavod 3VITANA – Center za celosten razvoj ne prevzema nobene odgovornosti za vsebino in zaščito zasebnosti in podatkov na teh spletnih straneh.


Naša spletna stran za boljše delovanje uporablja piškotke! Želite izvedeti več?
Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen?